În vacanţa din Italia, Mihai Petre a înălțat zmeie împreună cu fetița lui GALERIE FOTO

Cele 10 zile petrecute în permanență alături de fetița lor, Catinca, au însemnat pentru Elwira și Mihai Petre vacanța de nota 10 pe care și-o doreau de foarte multă vreme.

După o perioadă agitată în care Mihai a fost mai mult pe drumuri, cei trei au petrecut o vacanță în Grado, un orășel din nordul Italiei.

“Am fost în Italia, la un prieten, unde ne-am bucurat  de mare, soare, mâncare bună și băutură la fel. Pe mine cel mai mult m-a încântat faptul că am avut timp să stau cu cea mică. Pentru prima dată am înălțat zmeie împreună, eram foarte fericit când o vedeam cât e de dornică să țină zmeul în aer. Tot pentru prima dată ea a mâncat înghețată și mă bucur că a fost italiană, deci cea mai bună din lume”, mărturisește juratul de la Dancing with the Stars.

Cu toate că micuța are un program fix, Mihai și Elwira au reușit să facă și mici drumeții cu bicicleta și să străbată la pas orașul, ba chiar au fost și în Aquileia, unde au vizitat catedrala și situl arheologic. „E foarte frumos acolo, ai ce vedea, e un oraș vechi, încărcat de istorie”, a mai povestit Mihai.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.