TVR ii invita la confruntare pe Traian Basescu si pe Mircea Geoana

„Televiziunea publică a trimis, astăzi, 24 noiembrie 2009, staff-urilor de campanie ale candidaţilor rămaşi în cursa pentru alegerile prezidenţiale invitaţia ca Traian Băsescu şi Mircea Geoană să participe la cel puţin două confruntări în studiourile TVR.

geoana+basescu_bDezbaterile, propuse de TVR pentru 30 noiembrie sau 1 decembrie şi pentru 4 decembrie, se vor organiza cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Iniţiativa SRTv vine ca urmare a interesului manifestat de public pentru organizarea de confruntări directe între candidaţi şi din dorinţa de a sprijini o prezenţă la vot cât mai mare la alegerile prezidenţiale”, arata SRTv intr-un comunicat remis presei.

Sfaturi utile pentru „Cine stie castiga”

Dupa ce si-a dat cu stangu-n dreptu’ prin esecul organizarii unei confruntari veritabile intre candidatii la presedintie pentru turul intai, iata ca TVR s-a hotarat sa intre in lupta pentru rating, constatand, probabil, interesul foarte crescut al populatiei pentru acest gen de confruntari televizate.  Sigur va reusi!

Atragem atentia TVR sa trateze cu grija punerea la punct a unei astfel de emisiuni. Pentru un asemenea joc de genul „Cine stie castiga”, le sugeram sa plaseze strategic un ceas cu cuc pe peretele din fata candidatilor, care sa strige negresit la fiecare minut din interventia fiecaruia, indiferent ca se numeste Geoana sau Basescu.

In cazul in care cucul nu-si face datoria de pasare cantatoare, sa recurga, pentru siguranta, la un aruncator de mingi de tenis de camp cu bile, care, in momentul in care unul dintre cei doi politicieni depaseste cu cateva secunde timpul alocat, sa-i catapulteze o bila drept in organul barbatesc al vorbirii.

Recomandam, de asemenea, folosirea unor pupitre dotate cu furtun cu apa, actionate prompt prin telecomanda de catre moderator, in cazul unor raspunsuri gresite. Cel care va gestiona corectitudinea raspunsurilor si va da comanda declansarii jeturilor de apa asupra candidatilor trebuie sa fie Alexandru Sassu.

Anuntul se va face pe un singur canal de comunicare, direct catre moderator, prin casca, iar la nevoie, presedintele director general va putea sa sloboade urlete in urechea moderatorului, pentru o cauza nobila: aceea de a nu dezinforma populatia.

Si, nu in ultimul rand, ar mai fi necesare doua perechi de manusi de box pentru candidati, o casca de protectie pentru moderator si o mitraliera Bren pentru orice eventualitate.

citeste si:
TVR se shfortzeaza sa faca dezbatere Basescu-Geoana (StareaPresei.ro)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.