Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupul Akikai au ajuns in finala “Romanii au talent”

Finalistilor Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance si sotii Luca li s-au alaturat sambata seara, la “Romanii au talent”, inca trei nume: Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupul Akikai. Acestia au fost favoritii pe care publicul i-a considerat demni de marea finala.

Conform site-ului www.romaniiautalent.protv.ro, finalistul Tutu Adrian, care a tinut sa transmita tuturor mesajul “Iubiti-va parintii”, a reusit nu numai sa impresioneze publicul care l-a considerat demn de marea finala, ci si juriul, care a tinut sa-i arate aprecierea sa. Mihai Petre a apreciat faptul ca de la prima sa aparitie si pina acum a reusit sa se reinventeze, sa transmita un nou mesaj si sa danseze in acelasi timp foarte bine.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

In momentul prestatiei Cristinei si Alina, a plouat nu numai cu barbati frumosi care au dansat  in platou, dar si cu aprecieri din partea juriului. Interpretarea melodiei “It’s raining Men” a fost una impresionanta, Cristina si Alina fiind acompaniate in permanenta de aplauzele publicului. Doua voci deosebite, cele doua bune prietene au ajuns direct in finala, cind promit sa pregateasca un numar si mai spectaculos.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

Batalia pentru locul al treilea s-a dat intre Alin Alexandru Imre si Grupul Akikai. Misiunea juriului a fost una dificila: daca Mihai Petre a tinut sa aleaga “talentul in stare pura”, cum l-a numit pe Alin Alexandru Imre, ceilalti doi jurati, Andi Moisescu si Andra, au fost de parere ca grupul Akikai trebuie sa mearga mai departe.


Vezi mai multe pe Romanii au talent

 

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.