Trupa Vunk şi magicianul Iosefini vin luni, în platoul emisiunii „România frumoasă”

Eveline Păuna vă invită luni, 21 octombrie, de la ora 17.00, la TVR 2, la o nouă ediţie aEveline Pauna - foto TVR emisiunii „România frumoasă”, care îi va avea ca invitaţi pe magicianul Leonard Iosefini şi trupa Vunk.

Alături de muzică şi de magie, echipa emisiunii a pregătit un dialog în platou pentru cei care îşi doresc să studieze în universităţi din străinătate. Aceştia vor putea afla mai multe informaţii despre Târgul Internaţional de Universităţi care se desfăşoară în această perioadă.

Va fi prezent în platoul emisiunii „România frumoasă” şi violonistul Răzvan Stoica, care câştigătorul concursului de vioară „New Talent” de la Bratislava, eveniment care a fost iniţiat chiar de Sir Yehudi Menuhin acum 44 de ani. Răzvan Stoica a primit titlul de „Noul talent al anului 2013”, în cadrul finalei care a avut loc pe data de 7 octombrie, fiind primul muzician român care câştigă marele premiu în cadrul acestui concurs.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, într-o nouă ediţie a emisiunii „România frumoasă”. Emisiunea este difuzată simultan şi online pe TVR+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.