Trupa Paradinţii lansează hitul „Nu-i bini dilăc”

Nu-i bini dilăc, aceasta este concluzia la care au ajuns membrii trupei Paradinţii, cei care îşi cântă oful în noul videoclip destinat utilizatorilor de Internet. El poate fi urmărit accesând http://www.protv.ro/stiri/trupa-paradintii-lanseaza-hitul-nu-i-bini-dilac.html.

image

„Nu-i bini dilăc, aceasta este concluzia la care au ajuns membrii trupei Paradinţii, cei care îşi cântă oful în noul videoclip destinat utilizatorilor de Internet. El poate fi urmărit accesând e-am gândit să facem o nouă trupă în spaţiul muzical românesc, Paradinţii”, mărturiseşte amuzat Toni Grecu. „Ea provine din zona României profunde, reprezentată de acest segment de talente ce poate fi urmărit şi în videoclip, dar care este foarte puţin băgat în seamă”, continuă gazda emisiunii Serviciul Român de Comedie.

image

Nu-i bini dilăc, al doisprezecelea videoclip din seria parodiilor muzicale lansate de agenţii SRC, a fost filmat în mai multe locuri tocmai pentru a surprinde combinaţia inedită care se regăseşte în Bucureşti: clădiri din beton şi sticlă laolaltă cu maidane. „Am filmat şi pe două maidane – unul se află între Academia Română şi Palatul Parlamentului, iar celălalt, la periferia oraşului, în aşa-zisa deltă a Bucureştiului”, mai spune Toni.

Trupa Paradinţii urmează să lanseze cât de curând un alt videoclip, realizat pentru piesa Eu cu vaca sunt pe deal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.