Trei concurenti din cel de-al doilea sezon “MasterChef” lucreaza in bucataria lui Florin Dumitrescu

Dupa ce anul trecut doi dintre finalistii MasterChef, Bogdan Alexandrescu si Alex Petricean si-au facut ucenicia in bucataria lui Florin Dumitrescu, acum a venit randul altor trei concurenti ai celui de-al doilea sezon sa lucreze cot la cot cu juratul de la Pro Tv. Mihai Toader, cel care s-a clasat al treilea in sezonul doi MasterChef, Ionut Iancu, dar si Razvan Oana au inceput deja sa lucreze in restaurante al caror meniu este semnat de Florin Dumitrescu.

image

“Razvan Constantin Oana, baiatul cu ciulinii de mare din preselectiile de anul acesta, lucreaza in Galati intr-o bucatarie care imi poarta semnatura, cu doua locatii – pub-ul Union Jack si restaurantul Flow. In Bucuresti in schimb, Mihai Toader si Ionut Iancu sunt angajati la restaurantul Goccia, unde deja isi petrec aproape tot timpul”, spune Florin.

image

Juratul de la MasterChef povesteste ca dupa ce a facut aceste alegeri, spera ca fiecare dintre acestia sa invete cat mai mult in bucatarie, astfel incat sa poata ajunge sa semneze singuri un meniu sau sa conduca o bucatarie profesionista. Razvan s-a nimerit sa fie in Galati in perioada in care am inceput colaborarea cu cei de acolo. Aveam nevoie de cineva pasionat in bucatarie, de cineva care sa fie permanent interesat sa se perfectioneze si care sa ii impulsioneze si pe ceilalti. Despre Mihai Toader stiam ca este un tip mai agitat si nerabdator, genul meu de bucatar de tigai sau gratar. Evolutia lui din concurs oricum m-a surprins placut si era singurul concurent dintre finalisti pe care as fi putut sa il angajez, Alex Hora fiind din Oradea, iar Aida traind in Italia.

image

El era singurul concurent din finala disponibil sa traiasca in Bucuresti, asa ca a fost prima optiune pentru post. Mihai este genul de bucatar rapid, atent la detalii si care este capabil sa traga de tigai. Ionut Iancu a intrat in atentia mea din momentul in care am vazut cata importanta acorda farfuriilor si detaliilor din montajele lui. Este genul de bucatar pe care daca il lasi linistit sa monteze un plating iti poate scoate niste farfurii splendide.”

image

La randul lor, cei trei concurenti sunt entuziasmati de propunerea primita din partea lui Florin Dumitrescu. “Cand Chef Florin mi-a propus acest job am acceptat foarte bucuros”, recunoaste Mihai, “Am invatat foarte multe de la el, incepand de la tehnici pana la combinatii de gusturi. Este un bun invatator. Sper sa fie o colaborare lunga si frumoasa

si sa invat cat mai multe de la Chef Florin. Sper sa imi aduca experienta de care am nevoie.” Si pentru Ionut aceasta colaborare este o bucurie imensa: “Jobul este spectaculos si nu exagerez cu nimic cand afirm lucrul acesta. Sunt extrem de incantat pentru ca zilnic descoperim o multime de lucruri noi si incepem sa lucram ca o adevarata echipa. Solicitant sigur ca este, suntem in bucatarie de dimineata pana foarte tarziu. Avem planuri mari cu locul unde lucram acum.

De la cei 3 jurati ai emisiunii MasterChef am invatat foarte multe lucruri care imi vor fi utile, atat personal, cat mai ales profesional. De la Chef Florin am inteles ca in bucatarie trebuie sa ai motivatie, atitudine si profesionalism in orice situatie, indiferent cat de stresanta sau dificila ar fi.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.