Trăsniţii intră în campanie electorală, într-un nou sezon, la Prima TV

“Trăsnitii” revin din 26 septembrie cu un nou sezon… electoral.Şi dacă tot nu a mai rămas nimic de furat în România, “Trăsniţii” au zis să fure măcar startul campaniei şi să-l lanseze pe Pupăză într-o nouă cursă prezidenţială.

_MG_0110 REFAstfel, fostul businessman şi om de televiziune intră în politică pentru a obţine imunitate şi înfiinţează ,,Partidul Extremist Creştin şi Democrat de Stânga Dreapta”. Mârlanu’ continuă să se dedice carierei duhovniceşti, devenind consilier al prezidenţiabilului pe probleme de ordin spiritual.

Proaspăt reabilitat, Mateescu este numit şef al secţiei de poliţie, iar Teodora Diliman devine şefa de campanie a lui Pupăză.

 “Dacă vreţi să vedeţi paranghelii cu mici şi bere, pomeni electorale şi circ, aţi ghicit, nu vă uitaţi la Trăsnitii! La noi uitaţi-vă doar dacă vreţi să râdeţi de toate aceste lucruri şi de cei care ni le servesc. Că nu-i aşa, măcar haz de necaz să facem! Şi nu uitaţi, votati Pupăză! Mai exact, Pupăză G. Grigoraş, ca să nu lăsăm loc de interpretări!”, a declarat Grig Chiroiu aka Pupăză.

Un nou sezon “Trăsniţii” – din 26 septembrie, de vineri până duminică, la ora 22.30, numai la Prima TV!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.