Traian Basescu ar vrea sa faca schimb de locuri cu Angela Merkel

Noul sezon “Serviciul Roman de Comedie” debuteaza miercuri la Pro Tv cu un invitat cu greutate: Toni Grecu il va avea ca interlocutor pe nimeni altul decat Presedintele tarii, Traian Basescu. Pe 2 octombrie de la 20.30, la Pro Tv, in prima editie din acest sezon, Toni Grecu va vorbi cu Seful statului despre scoala, familie, bancuri, dar si dieta.

Traian Basescu ii va povesti la SRC ca cea mai mare bucurie personala pe care o are este sa isi vada nepotica crescand, mai ales ca anii petrecuti pe mare in tinerete l-au tinut departe de momente importante din viata celor doua fiice ale sale. Toni Grecu il va provoca pe Presedinte si la o discutie relaxata despre dieta, Traian Basescu recunoscand ca mancarea lui preferata este foamea, pentru ca daca ar manca de cate ori ii este foame, ar trece de 100 de kg.

”Am vorbit cu umor despre multe, dar cel mai comic mi s-a parut cum a raspuns la urmatoarea situatie: Dumnezeu ii cheama la el pe toti presedintii din lume si le spune sa aleaga o alta tara si alt popor pe care sa le conduca, deoarece vrea sa faca ordine in lume. Iar el a raspus ca ar vrea sa mearga in Germania si in locul lui sa vina la Bucuresti Angela Merkel”, dezvaluie Toni Grecu.

Tot miercuri intra in scena la SRC Greta si Areta, doua surori fermecatoare interpretate de Gina Pistol si Jojo, care vor fi protagonistele unui interviu neconventional, in pat, cu Victor Ponta (Iulian Postelnicu). Prietenul emisiunii Costel (Mihai Bobonete) o prezinta pe noua lui iubita Lovinia (Aniela Petreanu): amandoi au luat steroizi turcesti expirati
pentru slabit si in loc sa le creasca muschi, le-a crescut parul.

Prima editie SRC din noul sezon aduce si un fragmentul dintr-un nou ”film istoric inspirat din prezent”, dupa cum il numeste cu umor Toni Grecu, ”Suleymazare Prolificul”, al carui personaj principal este Radu Mazare in varianta de sultan (Cosmin Natanticu). La acesta vine boierul Brusture Muscel (Mihai Bobonete), care vrea sa cumpere de la Inalta Poarta scaunul Moldovei cu vin de la Focsani si cu moldovence.

Iar noul invitat permanent de la SRC, Gigi Becali (Robert Emanuel) vine si el in platou, mai ales ca are o mica celula in care va aparea in fiecare saptamana, pentru ca lumea sa nu-l uite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.