Toni Grecu: „Avem un Crin Antonescu aproape perfect. Nu puteam lasa locul gol”

• Miercuri, 3 octombrie, de la 20.30, incepe la ProTv si pe voyo.ro un nou sezon de umor

Din 3 octombrie, “Serviciul Roman de Comedie” revine la Pro Tv in haine noi. Agentii lui Toni Grecu se intorc cu forte proaspete intr-un decor nou-nout, dornici sa-si foloseasca super puterile pentru a aduce umorul si buna dispozitie in casele romanilor. Singura satira TV din peisajul media romanesc promite multa comedie, personaje noi si invitati pe masura.

“Serviciul Roman de Comedie” va avea din aceasta toamna un decor nou: sediul sau va fi in Comedy Plaza: “SRC vine cu haine noi, in primul rand cu un decor proaspat, care ne va duce intr-o zona foarte interesanta, vom avea o piateta si totul se va intampla intr-un spatiu al comediei, al rasului, mai ales dupa ce s-a intamplat in aceasta vara cu suspendarile si razboaiele politice. Noi, membrii SRC, ne dorim o tara care sa mai poata rade, nu sa fie doar incrancenata si patimasa”, spune Toni Grecu.

Inspirat de realitatea politica ce nu le-a dat pace romanilor in aceasta vara, “Serviciul Roman de Comedie” ramane ancorat in actualitate si promite sa trateze cu umor acest aspect. Vor aparea in peisaj personaje noi, precum Mona Pivniceru (Aniela Petreanu) sau Crin Antonescu (Tomi Cristin): “Lumea din jurul nostru este intr-o continua schimbare. Avem asadar un Crin Antonescu aproape perfect. Nu puteam lasa locul gol. Actorul care il va interpreta este foarte cunoscut in lumea teatrului si mai putin in TV, Tomi Cristin. Cred ca va fi un mic soc vizual”, spune seful de la SRC despre asemanarea izbitoare dintre actor si personajul public pe care il va interpreta.

In noul sezon SRC insa telespectatorii Pro Tv se vor putea delecta in continuare si cu personaje deja cunoscute si foarte indragite din anii trecuti, precum Costel (Mihai Bobonete) sau Gina (Jojo): ”Vom avea personaje noi, insa le vom pastra pe cele bine conturate si asteptate de public. De exemplu, Bobonete imi povestea ce succes a avut la mare vara asta, pe plaja, cu personajul Costel, lumea l-a recunoscut si l-a intrebat ce se mai intampla la SRC, ce mai face Gina. Vom acorda o atentie sporita si luptei politice care va incepe in perspectiva alegerilor din decembrie.

Va fi o toamna fierbinte si emisiunea isi propune sa ramana conectata la tot ce se intampla”, a incheiat Toni Grecu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.