Toni Grecu si SRC lanseaza „Imnul disperatului”

Aventura virtuala a “Serviciului Roman de Comedie” continua cu un nou clip-parodie lansat saptamana aceasta in exclusivitate pe protv.ro. “Imnul disperatului – Sa ne distram” este rodul muncii echipei lui Toni Grecu si este o parodie pe muzica hitului “Alors on dance”, in care este tratata cu umor conditia romanului in vremurile grele pe care le traieste.

Imnul disperatului este o parodie care face haz de necaz pe seama problemelor pe care le are romanul simplu, bugetar sau nebugetar. Este veselia trista a acestei perioade. Disperatul nostru plange si striga “sa ne distram”. Starea lui este in deplina concordanta cu starea Romaniei, o tara saraca intr-o Uniune Europeana bogata. “Imnul disperatului” este rasul-plansul de noi insine”, povesteste Toni Grecu despre noul produs marca “Serviciul Roman de Comedie”. Dupa deja celebrele “Imnul crizei – KK Maka” si “Imnul expulzatilor din Franta”, “Serviciul Roman de Comedie” lanseaza prin divizia sa de net, Comedis, o noua parodie care se bucura de prezenta tuturor agentilor serviciului de la Pro Tv. Piesa cantata de Claudiu Maier are parte de un videoclip haios, in care apar personaje colorate, de la romani rapusi de griji, dar dornici de distractie, pana la celebritati precum Gigi Becali (Dragos Stoica), care apare calare pe un cal sau intr-o stana de oi, si Emil Boc (Claudiu Maier), care face jonglerii cu o coasa.

Acesta nu este insa ultimul produs SRC destinat Internetului, pentru ca echipa lui Toni Grecu isi propune sa atace in continuare acest mediu.

Productiile speciale pentru Internet vor constitui pentru noi o tinta in perioada urmatoare, tinand cont de potentialul extraordinar al acestui mijloc de comunicare, liber si eliberat de orice conventii si prejudecati”, mai spune Toni Grecu.

Speram ca si “Imnul disperatului” sa fie primit cu aplauze de publicul nostru de pe net, asa cum s-a intamplat si cu celelelte productii. Indemnul “Serviciului Roman de Comedie” este clar si extrem de simplu: oricat de suparat ai fi, indiferent de cantitatea de lehamite pe care o ai in tine si oftica pe care trebuie s-o inghiti zilnic de la viata, singura solutie care te scoate din disperare este: SA NE DISTRAM!”.

One thought on “Toni Grecu si SRC lanseaza „Imnul disperatului”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.