Tinerii din LaLa Band ajung la psihologul Laura Cosoi

• Pe 19 noiembrie, de la 20.30, in “Pariu cu viata”, la Pro Tv

Pentru o parte dintre tinerii din LaLa Band viata de abia acum incepe. Iar cea care ii va indemna sa treaca peste amintirile dramatice care le tulbura linistea sufleteasca si echilibrul emotional, incepand de luni, 19 noiembrie, de la 20.30, la Pro Tv, este psihologul Mihaela, rol interpretat de Laura Cosoi.

Psihologul scolii, Mihaela, va sta de vorba cu fiecare dintre membrii LaLa Band si ii va ajuta sa devina mai puternici si sa priveasca viata cu alti ochi, dupa experienta cutremauratoare prin care au trecut. Ei fac eforturi sa depaseasca experienta traumatizanta si povestesc ce s-a intamplat cu prietenii lor, Anca (Cristina Ciobanasu) si Vlad (Vlad Gherman).

“Evenimentul din padure este unul traumatizant pentru trupa, ne marcheaza pe fiecare diferit si fiecare se manifesta altfel. Majoritatea considera ca motivul tuturor dramelor este faptul ca Lala Band exista si incearca, prin intermediul psihologului, sa depaseasca acest moment care le da cosmaruri si nu le permite sa mearga mai departe. Ioana este una din putinii care sustin ca ei trebuie sa continue sa existe ca Lala Band, acesta fiind singurul lucru care o mentine pe linia de plutire”, spune Alina Eremia.

“Ei ajung la psiholog pentru ca ii marcheaza foarte tare experienta nefasta din padure. Practic, ei cauta vindecare. In ceea ce o priveste pe Sara, marea ei problema este ca l-a vazut pe George complice cu Dragoslav. Datorita faptului ca este indrgostita si de George, acest lucru a fost un soc peste care nu poate trece. Aproape toti membrii  LaLa Band considera ca ii urmareste ghinionul, pentru ca reprezinta un grup, insa cei mai mari sustinatori ai trupei sunt Sara si Cristi. Tocmai de aceea ei isi gasesc si un job, moment muzical redat pe piesa “It Must Have Been Love” a formatiei Roxette”, spune Sore.

“Starile prin care trecem sunt cele mai dure stari prin care poate trece cineva. Evident, aceste momente au repercusiuni asupra noastra ca oameni. Avem nevoie de un psiholog care sa ne ajute sa depasim momentul. Ii povestim experienta din padure, ce gandeam in momentele acelea. De asemenea, ii impartasim fricile cu care am ramas si incercam sa ne explicam unele reactii pe care le-am avut in acele momente terifiante”, spune Liviu Teodorescu.

“Dupa intamplarea din padure, tinerii sunt speriati, derutati, visele lor sunt complet spulberate si nu mai au incredere in nimeni. Din cauza unui pshihopat ajung sa sa sperie si de umbra lor, motiv pentru care ei vor merge la un psiholog. Perioada prin care trec ii determina sa se izoleze de restul lumii, iar fiecare o va lua pe drumul lui”, spune Alexia Talavutis.

Tinerii din LaLa Band sunt dezamagiti de George (Andrei Rosu), pe care il considerau prietenul lor, insa acesta le spune adevarul cu privire la rapirea Ioanei (Alina Eremia) si explozia din padure, care le-a pus vietile in pericol.

Trupa LaLa Band risca sa se destrame. Ioana ii cere ajutorul Ralucai (Adela Popescu) pentru ca acest lucru sa nu se intample.  Prin intermediul unui material video si al unei coregrafii expresive, realizate de Raluca impreuna cu Dima, ea si Ioana le transmit un mesaj important colegilor din LaLa Band

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.