Tibi Scobiola, pe scena de la “Vocea Romaniei”

Cea de-a cincea editie a “Auditiilor pe nevazute” de la “Vocea Romaniei” aduce noi surprize. Marti, 23 octombrie, de la ora 20.15, Tibi Scobiola intra in lupta pentru titlul de “Vocea Romaniei”.

Cu state destul de vechi in lumea muzicala, Tibi a decis sa faca un pas inainte in cariera, motiv pentru care a hotarat sa participe la acest concurs. Daca a reusit sau nu sa ii convinga pe cei patru antrenori ramane de vazut marti, 23 octombrie, de la 20.15.

In competitia vocilor de la ProTV va intra marti seara si Cristina Bondoc, fosta finalista a primului sezon de la “Romanii au talent”. Aceasta a decis sa faca un nou pas in cariera muzicala si a venit la “Vocea Romaniei”. Care va fi reactia antrenorilor, telespectatorii vor afla marti seara.

Lupta pentru un loc in echipa celorpatru antrenori este din ce in ce mai stransa. Au mai ramas doar doua editii de “Auditii pe nevazute”, iar Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu lupta cu toate armele din dotare pentru a-si atrage in echipa vocile dorite.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.