Terapie prin iubire la B1 TV

“High Life”  – ghidul nunţii perfecte

De Valentine’s Day, B1 se gândeşte la toţi îndrăgostiţii, de orice vârstă, şi le-a pregătit acestora emisiuni speciale.

Catinca Roman este invitata specială a Monicăi Stan, în ediţia din data de 14 februarie a emisiunii „High Life”, structurată ca un ghid al nunţii perfecte.

Alături de aceasta, creatoarea de modă Cosmina Englizian, stilistul Maria Andrei şi Andreea Ioniţă, reprezentant al unei celebre firme de bijuterii din România, îi va iniţia pe îndrăgostiţii dornici să se căsătorească în tainele acestui eveniment unic în viaţa unui cuplu.

Unul dintre cele mai importante momente ale ediţiei va fi prezentarea unei rochii de mireasă cu 55.000 de cristale Swarovski, o ţinută specială, care le va face pe viitoarele mirese să viseze cu ochii deschişi. Această rochie valorează nu mai puţin de 30.000 de euro!

Alexandra Ungureanu va asigura momentele artistice din emisiune.

Cântă-ţi dragostea la “Fan X”!

De la 11.30, artişti cunoscuţi – Bogdan Negroiu (El Negro), Elena Gheorghe, Sarmalele Reci, Claudiu Mirică, Cătălin Josan şi Xonia – vor cânta, live, cele mai frumoase piese de dragoste. Dar nu vor scăpa aşa uşor, pentru că vor răspunde şi la un chestionar cu întrebări legate, bineînţeles, de iubire.

Piesa de rezistenţă va fi concursul “Cântă-ţi dragostea!”, la care poate participa oricine. Telespectatorii intră în direct, prin telefon, cu Dana şi cântă un refren de dragoste cu dedicaţie specială pentru iubirea lor, iar B1 îi premiază.

Cum iubim? Aflaţi la “Trenul vieţii”.

În ediţia din data de 12 februarie a emisiunii “Trenul vieţii”, Liana Stanciu i-a invitat pe Johann Müller Dragoman, terapeut holistic, Bogdan Lucaciu, psiholog, şi Danion Vasile, scriitor, publicist şi teolog.

Cum iubim? Îl iubim pe cel de lângă noi pentru ceea ce reprezintă sau interesat? Răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele la fel de importante vor fi oferite, vineri, la “Trenul vieţii”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.