Teodora îi aduce pe Liana Stanciu şi pe Miţă de la Bere Gratis la Dimineaţa Zurli

* Alături de ei, jurnalista Alice Năstase-Buciuta şi fetiţa ei vin sâmbătă în emisiunea de la TVR 1

Dimineaţa Zurli din 27 iulie are în platou trei părinţi celebri şi două fetiţe care sunt hotărâte să facă spectacol. Liana Stanciu şi Mihai Georgescu (Miţă de la Bere Gratis) o însoţesc pe fiica lor Teodora în emisiunea matinală difuzată la TVR 1 şi TVR+, iar jurnalista Alice Năstase-Buciuta vine cu Iza, mezina familiei sale.

image

Iza are doar 3 anişori şi, în drum spre platoul unde o aştepta Gaşca Zurli, a adormit în maşină… În consecinţă, fetiţa redactorului-şef al revistei „Tango” îşi petrece o jumătate din emisiune la umbra copacilor din Muzeul Satului, făcându-şi „somnul de frumuseţe”. Revine însă în forţă în a doua parte a emisiunii şi face demonstraţii demne de o adevărată balerină.
Teodora, fiica vedetei TVR 2 şi a nu mai puţin celebrului ei soţ, este familiarizată cu Gaşca Zurli, pe ai cărei membri îi cunoaşte de câţiva ani.

image

Ştie personajele, cântecele şi jocurile acestora, astfel că se simte ca la ea acasă în platoul Dimineţii Zurli. Teodora vrea „să se facă televizionistă şi cântăristă”… şi mai are pe listă câteva opţiuni. Declară sus şi tare că la ei în casă cântă tata, iar mama… vorbeşte. Prezenţa Teodorei în această emisiune face din ediţia de sâmbătă a Dimineţii Zurli una cu totul şi cu totul specială.

image

Pentru că 24 iulie este ziua de naştere atât a Mirelei Retegan, cât şi a Lianei Stanciu, cele două „Leoaice” sunt surprinse de Gaşca Zurli cu o petrecere ad-hoc, chiar în emisiunea de la TVR 1.
Ca de obicei, şi în această ediţie a Dimineţii Zurli, difuzată sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi pe TVR+, invitaţii se aliniază pentru „Am o căsuţă mică”, cel mai nou şi mai vesel joc pe care îl joacă deja copiii şi părinţii din toată ţara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.