Teatrelli caută 30 de spectatori-voluntari, la un spectacol de Răzvan Mazilu

teatrelli

Teatrelli caută 30 de spectatori-voluntari, care să fie prezenţi pe 7 şi pe 8 septembrie, la filmarea unuia dintre cele mai apreciate spectacole din Bucureşti, „Maria de Buenos Aires”, semnat de Răzvan Mazilu, o producţie de musical unică în România.

Unul dintre pionierii teatrului cu spectatori-voluntari în România a fost marele regizor Andrei Şerban.

„Maria de Buenos Aires” este o explozie de culoare, magie, senzualitate şi tango, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla şi într-un decor care recreează atmosfera decadentă a oraşului Buenos Aires de la începutul secolului XX. Spectacolul-eveniment poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu, conform News.ro.

Filmările vor avea loc la Teatrelli (Piaţa Lahovari nr. 7) şi se vor desfăşura în intervalul orar 12.00 – 21.00, atât în data de 7, cât şi în data de 8 septembrie, participarea fiind necesară în ambele zile de filmare.

Spectatorii-voluntari care îşi doresc să facă parte din această poveste, în calitate de public, şi să descopere cum se desfăşoară filmările unei producţii de musical, în regia lui Răzvan Mazilu, se pot înscrie printr-un email la adresa teatrelli@creart.ro, până pe 31 august.

„Maria de Buenos Aires” reuneşte o distribuţie de excepţie şi orchestră live. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Ana Bianca Popescu, Gheorghe Visu şi Lucian Ionescu şi se bucură de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon. Decorul este imaginat de Dragoş Buhagiar, cel mai premiat scenograf român.

Pentru rolul „Mariei”, Ana Bianca Popescu a fost nominalizată la premiul UNITER 2022 pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Tot în acest an, Răzvan Mazilu a fost distins cu Premiul special UNITER pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.