Te cunosc de undeva! – lider de audienta in mediul urban

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, care l-a avut drept castigator pe Florin Ristei, cu o transformare in Tina Turner, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban. Cea de-a treia editie a show-ului transformarilor spectaculoase a adunat in fata micilor ecrane 1.696.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.16.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_310715_TCDU8 Ed3_0190

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului de la orase, si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.23) o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 18,9% cota de piata.

Gala starurilor a adus sambata seara, la Antena 1, noi personaje de top. Margherita și Viorica din Clejani au fost, de această data, Irina Loghin și Fuego și au avut parte de o surpriză de proporții: alături de ele, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, au urcat Irina Loghin și Fuego… în carne și oase.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_310715_TCDU8 Ed3_0193

Pentru prima oară în acest sezon, Șerban Copoț a îmbrăcat o rochie și a încălțat pantofii cu toc, ca să se transforme în Corina Chiriac, Carmen Simionescu a imitat-o pe minunata Kylie Minogue,  Cezar Ouatu s-a intors în timp, ca să-l întruchipeze pe Little Richard, iar Andreea Antonescu a fost o cântăreață foarte șic, Caro Emerald. Tania Popa si-a invins cu brio frica și, sigură pe ea, l-a imitat pe Florin Piersic, Nadir a cântat în limba arabă, transformat în Amr Diab, iar Adrian Enache a intruchipat-o pe buna sa prietenă, Monica Anghel. Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Florin Ristei, in incredibila  Tina Turner.

Sursa:Kantar Media         
Copyright:ARMADATA S.R.L.         
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group             
Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National  
Perioada 26 septembrie 2015    

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.