Te cunosc de undeva: Viorica și Margherita din Clejani cântă operă, iar Adrian Enache, muzică lăutărească

Gala vedetelor din toate timpurile continuă sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_100915_TCDU8 Ed7_0142
În cea de-a șaptea ediție a show-ului transformărilor totale, Tania Popa va aminti de sonoritățile de altădată ale muzicii românești și va interpreta „Un copac cu flori”, transformată în Ștefan Hrușcă. Nadir va da viață unui cavaler al Bucureștiului interbelic, Jean Moscopol, un artist care a interpretat ca nimeni altul celebrul cântec “Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, iar Adrian Enache o va imita pe colega sa, Viorica din Clejani și va cânta, alături de soțul ei, Ioniță, piesa “Cine numele mi-l poartă”.

În aceeași seară, Șerban Copoț va interpreta hit-ul “Perfect Love”, transformat în Lutricia McNeal, Carmen Simionescu va fi frumosul Juanes, Andreea Antonescu va cânta în hindi, precum Naarghita, piesa “Chal Chal Mere Saahti”, iar Florin Ristei va fi un personaj modern, cool și plin de energie, Aloe Blacc. Transformat în celebrul Dick Van Dyke, Cezar Ouatu îi va conduce pe toți în minunatul univers al lui Mary Poppins, iar Viorica și Margherita din Clejani vor interpreta pentru prima dată o arie de operă, transformate în Monserrat Caballe și Jose Carreras.


Momentul de familie al serii îi va avea ca protagoniști pe Florin Ristei și fratele lui mai mare, Daniel. Cei doi vor cânta împreună piesa “Say say say”, transformați în Michael Jackson și Paul McCartney. Partenera de prezentare a lui Cosmin Seleși va fi și în această seară Maria Buză, care o înlocuiește temporar pe proaspăta mămică Alina Pușcaș.
Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.