Tarkan va reprezenta Turcia la Eurovision 2010


TRT (Turkish Radio Televison) a fost de acord ca Tarkan să reprezinte Turcia la ediţia următoare a Concursului Internaţional de Interpretare Eurovision de anul viitor, care va avea loc în mai 2010, la Oslo, informează cotidianul local Sabah, citat de Mediafax.

La ediţia de anul acesta, cântăreaţa Hadise a fost cea care a reprezentant Turcia la Eurovision , ea clasându-se pe locul al patrulea, cu piesa „Dum Tek Tek”. Anul viitor, această misiune îi va reveni cântăreţului Tarkan.

Pe lângă faptul că va reprezenta Turcia la Eurovision 2010 , care va avea loc la Oslo (Norvegia), în luna mai, Tarkan a încheiat şi un contract cu TRT pentru a prezenta o nouă emisiune muzicală, pe care postul public de televiziune urmează să o introducă în grila de programe.

Alegerea lui Tarkan în cursa pentru Eurovision nu reprezintă o surpriză pentru reprezentanţii industriei muzicale. „Dacă Turcia îl trimite, în 2010, pe Tarkan în concurs în Norvegia, voi fi foarte încântat”, a declarat, anul trecut, Svante Stockselius, preşedintele European Broadcast Union (EBU).

În 2006, Tarkan a susţinut un concert la Bucureşti, în cadrul turneului internaţional de promovare a albumului „Come Closer”, primul său material în limba engleză.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.