Târgul de Paşte din Bucureşti vine cu surprize pentru cei mici

Târgul de Paşte

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează, în perioada 30 martie – 9 aprilie 2018, Târgul de Paşte din Capitală  „Tradiţii şi Flori de Sărbători”, în Parcul Regele Mihai (Herăstrău).

Bebe Cotimanis a petrecut Paştele alături de familie şi oameni dragi

Târgul de Paşte. Ateliere de creaţie pentru copii

„Ajuns la cea de-a 9-a editie, evenimentul reuneşte un târg cu obiecte şi preparate culinare tradiţionale, precum şi o serie de spectacole folclorice de muzică şi dans, ateliere de creaţie pentru copii şi o expoziţie de iepuri şi miei”, a anunţat, luni, PMB, conform Mediafax.

Potrivit comunicatului PMB, mai mulţi artişti, printre care Mioara Velicu, Floarea Calotă, Paula Seling, Marcel Pavel, Vlad Miriţa, Andrei Lazăr sau Oana Sîrbu vor cânta în pe scena târgului.

„Între 30 martie şi 9 aprilie, cei mici sunt aşteptaţi să îmbine creativitatea cu joaca, în cadrul atelierelor de creaţie care vor avea loc în două intervale orare, respectiv 11:00 – 14:00 şi 16:00 – 18:00. Aceştia vor putea realiza diverse obiecte: semne de carte din desene animate, brăţări din PET şi aţe colorate sau felicitări amuzante de Paşte”, se mai arată în document.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.