Tanti Florica se pregateste de nunta

• Miercuri, 17 octombrie, în cel de-al treilea episod al sitcomului, difuzat de ProTv de la 21.30, Tanti Florica nu-l agreează pe cavalerul de onoare al lui Octavian Strunilă

Nunta Mariei (Cristina Mihăilescu) cu Ţuţu (Octavian Strunilă) se apropie cu paşi repezi, iar toată familia este prinsă în focul pregătirilor. Tutu îşi doreşte ca prietenul său cel mai bun, Giani, (Ion Parea) să fie cavaler de onoare, dar Florica vrea cu orice preţ ca acest rol să fie îndeplinit de Vasile. Lucrurile par să meargă în favoarea Floricăi, mai ales că nici viitoarea mireasă nu-l suportă pe Giani. Prietenul lui Ţuţu, mereu pus pe combinaţii, speră să dea lovitura şi să se îmbogăţească în urma unei tombole, în care îl atrage şi pe Ţuţu.

Cea mai bună prietenă a Floricăi, Victoriţa, trece prin momente de cumpănă după ce primeşte un telefon şi află că fratele ei este grav bolnav. În larma iscată atunci când toată lumea dă fuga la spital, Florica lasă fierul de călcat exact pe fruntea lui Tataie, care rămâne cu un semn de toată frumuseţea. Tanti Florica ţine pas cu vremurile şi profită din plin de ofertele de la… teleshopping. Ce şi-a achiziţionat guraliva Florica, telespectatorii ProTv vor avea ocazia să afle urmărind episodul din 17 octombrie al sitcomului.

Tot în acest episod îşi face apariţia în scenă şi Mihai (Lucian Ifrim), nimeni altul decât iubitul Elenei, pe care Tanti Florica arde de nerăbdare să-l cunoască.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.