Tanti Florica petrece Crăciunul împreună cu familia şi cu toţi cunoscuţii

• Marţi, 25 Decembrie, de la 22.30, într-un episod special al sitcomului

• „Oameni buni, suntem toată familia. Vă mulţumesc si dumneavoastră, tuturor, ca ati  fost toată toamna alături de mine şi de familia mea şi, mai ales, vă mulţumesc pentru această noapte frumoasă şi sfântă de Crăciun. Vă doresc tuturor Crăciun fericit şi sănătos!” 

Magia sărbătorilor de iarnă cuprinde lumea întreagă, iar casa Floricăi nu face excepţie de la regulă. „Blindată” cu tot soiul de decoraţiuni, de la beteală până la sute de beculeţe, Florica aşteaptă cu nerăbdare să i se umple casa, atunci când toţi copiii, inclusiv Ilie, plecat în Spania, vor veni să petreacă alături de ea Crăciunul. Bucuria îi este însă ştirbită atunci când află că Maria şi Ţuţu au de gând să meargă la masă la Antonia. Ca şi când asta nu i-ar crea destule neplăceri Floricăi, ea mai află, din pură întâmplare, că Ilie nu va fi acasă de sărbători.

Cuprinsă de febra pregătirilor, Florica se urcă pe bibliotecă pentru a pune steaua în vârful bradului. Scara cu ajutorul căreia urcase cade, iar Tataie prinde momentul de a se răzbuna pentru toate glumele nesărate ale nurorii sale şi nu vrea cu nici un chip să o ajute să coboare. Prin urmare, Florica se loveşte serios la cap, după ce cade de unde se cocoţase.

Totu-i bine când se termină cu bine, iar Crăciunul îi găseşte pe toţi împreună. Tanti Florica pregăteşte cadouri potrivite pentru fiecare, demonstrând că poate intra foarte bine în pielea lui Moş Crăciun, iar generozitatea îi este răsplătită pe deplin. Cum, telespectatorii vor afla urmărind episodul din 25 decembrie al sitcomului Tanti Florica, difuzat de ProTv de la 22.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.