Tanti Florica are parte de o petrecere surpriză

• Miercuri, într-un nou episod al sitcomului, difuzat de ProTv de la 21.30

Câinele de-o viaţă al familiei, Borcică, a ajuns la o vârstă venerabilă şi începe să se simtă din ce în ce mai rău. Copiii Floricăi decid să facă ceva pentru a-i curma suferinţa, dar, ştiind că mama lor nu ar accepta niciodată aşa ceva, încearcă să stabilească pe furiş toate detaliile. Tanti Florica prinde din zbor ceva, ceva şi crede că despre ea este vorba, nu despre câine. Furioasă şi disperată,

Florica face totul pentru a demonstra că este încă în toate facultăţile mintale. Contextul n-o ajută însă deloc. Noul prieten al Elenei, profesor, vrea să o intervieveze pe Florica pentru noua sa carte, în care vorbeşte despre tot ceea ce înseamnă să fii mamă. Convinsă că bărbatul nu vrea altceva decât să demonstreze că Florica îşi pierde minţile, doamna Călinescu n-are nicio tragere de inimă să coopereze.

Cum ziua ei de naştere se apropie cu paşi repezi, familia decide să-i facă o surpriză. La pregătiri participă inclusiv fiica Victoriţei (Irina Rădulescu), care vine însoţită de prietenul ei, interpretat chiar de Petru Călinescu. Cum ziua ei de naştere se apropie cu paşi repezi, familia decide să-i facă o surpriză. La pregătiri participă inclusiv fiica Victoriţei (Irina Rădulescu). Biata Florica, prinsă în atâtea „conspiraţii”, se aşteaptă însă la cu totul şi cu totul altceva.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.