Tania Popa, oprită de poliţie în America: Dacă mă controla, ajungeam direct la puşcărie!

Tania-Popa

Tania Popa este o femeie specială, cu o energie debordantă, dar, mai ales cu o putere excepţională de a face faţă unor situaţii foarte grele cu zâmbetul pe buze.

“Am avut probleme la care nu ştiam cum să găsesc rezolvare. Jur. Stăteam şi îmi spuneam: trebuie să mă stăpânesc, să fiu puternică!”, îi va povesti Tania Florentinei Fântânaru, în cea mai nouă ediţie “Dincolo de aparenţe”, difuzată duminica aceasta, de la 13:00, la Antena Stars, făcând referire la încercările prin care a trecut cu fiica sa, aflată în plină criză adolescentină.

Tot de un copil o leagă şi o experienţă pe cât de amuzantă acum, pe atât de terifiantă la momentul producerii ei.

“Eram în America, la New York, pentru un film şi evident că noi nu aveam peste tot autorizaţie să filmăm. Suntem români, nu aveam noi atâţia bani să ne oprească nouă centrul New York-ului, aşa că eram cu camera după noi peste tot. Aşa am ajuns ne deplasăm într-un autobuz vechi, pe autostradă, cu 30 de km/oră, ca să putem filma, deci eram extrem de suspecţi. Imediat s-a luat după noi o maşină de poliţie.

Ne-a dat jos, eu filmam o scenă cu un copil, copilul regizorului, dar părinţii lui nu erau cu noi. În momentul în care au întrebat al cui e copilul, am zis <<al meu!>>, fără să respir. Dacă mă controla cineva, ajungeam direct la puşcărie. Acolo nu glumeşti cu lucrurile astea!”, povesteşe amuzată Tania.

Poveşti din viaţa personală

Despre cum şi-a lăsat fiica, la doar 13 ani, singură acasă cu fratele de 3 ani, zile întregi, despre relaţia cu mama sa şi cu foştii ei soţi, dar şi despre actualul său iubit, Tania vorbeşte deschis duminica aceasta, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.