Stirile ProTv si emisiunea “Romania te iubesc” sunt live si pe mobil

 

Pentru prima data in Romania spectacolul vietii va fi de acum LIVE si pe mobil, pe adresa m.stirileprotv.ro, unde Stirile ProTV de la ora 19.00 vor putea fi urmarite din 22 mai – in fiecare zi a saptamanii – si de toti posesorii de telefoane cu o conexiune internet.

Astfel, site-ul programului de stiri din Romania  www.stirileprotv.ro va fi alaturi si de acei useri care, indiferent unde se afla, acceseaza informatia si pe mobil la adresa m.stirileprotv.ro.

Tot din aceasta duminica, de la ora 18.00, pentru prima oara LIVE pe mobil  – emisiunea care face o radiografie onesta Romaniei in care traim cu totii. La adresa m.stirileprotv.ro, userii pot vedea LIVE cum corespondentul Stirilor ProTv, Rares Nastase, a pregatit o noua ancheta despre cum Romania a devenit tara asistatilor social.

Aceasta va dezvalui faptul ca suntem cetatenii unui stat mai mult decat darnic, in care asistatii de lux conduc masini de zeci de mii de euro, soferi nevazatori si cum mafia certificatelor de handicap functioneaza.

m.stirileprotv.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de mobile de top din Internetul romanesc, precum m.sport.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.