Stéphane Lambiel – emotie si spectacol desavarsit la Gala Olimpica Kings On Ice

Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valorosi si indragiti patinatori din lume, se alatura distributiei Kings On Ice Olympic Gala din Bucuresti cu o serie de momente impresionante, pregatite special cu ocazia renumitului spectacol din Capitala. Evenimentul ce va avea loc in urma Jocurilor Olimpice de la Soci ii va reuni pe cei mai premiati reprezentanti ai patinajului artistic international si se va desfasura pe data de 5 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
image

Originar din Elvetia, Stéphane Lambiel si-a inceput cariera de patinator la varsta de sapte ani, devenind in scurt timp unul dintre cei mai buni tineri patinatori ai Elvetiei, pana la varsta de 14 ani obtinand doua titluri nationale in campionatele pentru juniori, precum si doua medalii in circuitul Grand Prix Junior. Prima victorie in calitate de senior a venit in anul 2001, cand Lambiel a castigat primul titlu national la varsta de 15 ani.
image

Cu un talent innascut si sub indrumarea unora dintre cei mai buni antrenori, Lambiel a participat in cadrul celor mai importante competitii mondiale de patinaj artistic ce i-au adus numeroase succese si faima internationala, elvetianul devenind unul dintre cei mai iubiti sportivi ai lumii. Cu un portofoliu ce include nu mai putin de doua medalii de aur in cadrul Campionatelor Mondiale, o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, doua titluri Grand Prix, trei medalii de argint la Campionatele Europene si noua medalii de aur la Campionatele Nationale din Elvetia, Lambiel este recunoscut si pentru tehnica specifica de executie a piruetelor, celebrul antrenor Mishin numindu-l “un artist remarcabil si un geniu al piruetelor.”

O traditie inaugurata in 2007, Kings On Ice a adus in premiera in fata publicului din Romania cele mai cunoscute si premiate nume ale patinajului artistic mondial. In acest an, Stéphane Lambiel i se alatura lui Evgeni Plushenko, intr-o Gala

Olimpica de exceptie, pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, mai multe detalii despre intreaga distributie urmand a fi anuntate in perioada urmatoare. Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.