Stela Popescu, despre lucrurile facute durabil

În această sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 15.30, Stela Popescu va fi invitata lui Irninis Miricioiu, în emisiunea „Din arhiva TVR”, transmisă în direct.

Atât de iubită de marele public, Stela Popescu se va arăta telespectatorilor TVR 3 aşa cum este ea, privind cu drag în urmă: imaginile din  arhivă cu Stela Popescu vor vorbi de la sine. Stela în Cabaret, împreună cu regretatul Ştefan Bănică, Stela în duetul cu Alexandru Arşinel, cel despre care generaţii întregi au crezut că-i este soţ, de la potrivirea pe ecran şi-n spectacole.

Stela Popescu are la rândul ei acasă o arhivă personală impresionantă, actriţa păstrează multe din nenumăratele înregistrări făcute într-o carieră lungă şi frumoasă:

„Va fi frumos, pentru că amintirile sunt de fapt ce a rămas din zâmbetele celor care ani de-a rândul au venit la spectacolele noastre să uite ce e rău.. Aceste imagini de arhivă demonstrează că un lucru făcut cu seriozitate rămâne atât de solid în timp. Astăzi, din păcate, parcă nu se mai construiesc  lucruri cu valabilitate „.

2 thoughts on “Stela Popescu, despre lucrurile facute durabil

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.