Ştefan Stan, Cristi Nistor, Alexandra Ungureanu şi Sonny Flame la TVR 1, Rezident Ex şi Free Deejays la TVR 2

În această seară, de la ora 22.00, pe plaja Tan-Tan echipa „delfinilor” de la TVR 1 dă startul unei noi petreceri la Vara pe val. Căpitanul Dan Helciug şi colegii săi s-au pregătit cu invitaţi unul şi unul, pentru a se asigura că vor aduna destule voturi ca să-şi ia revanşa pentru înfrângerea de săptămâna trecută în faţa „rechinilor” de la TVR 2.
image

Ştefan Stan, apreciat atât pentru vocea sa specială, cât şi pentru look-ul non-conformist, vine în ediţia de seară Vara pe val difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+. Tot pe scena de la Tan-Tan va urca astăzi Sonny Flame, care va încinge atmosfera pe ritmuri de reggae, R&B şi soul, dar şi romanticul Cristi Nistor. Alături de ei, petrecerea de la TVR 1 e completată de băieţii de la Crush, care vin, ca de obicei, însoţiţi de Alexandra Ungureanu. Nici publicul masculin nu este uitat, aşadar, cu atât mai mult cu cât fetele de la Miss Litoral îşi vor face apariţia pe plaja din Mamaia…
image

Şi dacă Vara pe val este o întrecere între echipele a două posturi tv, atunci TVR 2 s-a gândit să organizeze în această noapte o supercompetiţie care, cu siguranţă, va împărţi plaja Palm Beach în două tabere. De la ora 23.00 va fi lansată cea mai tare provocare a acestei veri: muzica de club şi electronică versus muzica rock.
image

Ambele genuri au fani adevăraţi care, în această seară, vor trebui să-şi susţină favoriţii pentru a câştiga această competiţie. „Duelul” îi va avea ca protagonişti pe Free Deejays (Bogdan Marian Taşcău şi Rareş Varniote) feat Ralflo şi Rezident Ex, supertrupa formată din instrumentişti care au scris istorie în rockul românesc şi rockul internaţional. Câştigătorii acestei inedite competiţii (difuzată şi online, pe TVR+) vor fi invitaţi la o întâlnire specială cu publicul lor joi diminează. În matinalul TVR 2 Vara pe val transmis de la ora 10.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.