VIDEO Ștefan Bănică pregăteşte o toamnă rock’n’roll. Turneu național în 8 orașe

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară.

s-banica-afis-turneu-2016Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitații sai, o super-seara pe ritmuri de rock’n’roll. Multa emoție, energie si bucurie.

Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar și noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi „Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică alaturi de Cabron, hitul „La masa mea” .

Turneul se desfășoară după cum urmează:

 15 noiembrie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor „Traian”

16 noiembrie – Timișoara – Opera Națională Română

17 noiembrie – Reșița – Casa de Cultură a Sindicatelor

18 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă

21 noiembrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

22 noiembrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor

23 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară „Radu Beligan”

24 noiembrie – Brașov – Sala Sporturilor „D.P.Colibași”

 Toate concertele incep la ora 19.30. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro Informatii: 021.315.36.66, 0723.531.330, 0742.534.02

  „Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasa parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne intalni cu cei care iubesc muzica noastra, iar fiecare show este unic si irepetabil. Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio. Cantecul, pe scena, capata o alta valoare.

Printre piesele pe care toata lumea astepta sa le auda in concerte, vor fi si unele noi, care vor aparea la inceputul anului viitor pe un nou album. De asemenea, in fiecare oras al turneului vom afla, alaturi de Cabron, „Cine sta la masa mea”. 🙂 Si, evident, pana la urma o s-o facem lata inca o data!

De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!” a declarat Stefan Banica.

 Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică  este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, nenumărate premii și distincții îi completează palmaresul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.