Sore si Rapha, in fata unui nou inceput

Sore si Rapha se afla in fata unui nou inceput in telenovela “O noua viata”, care va avea CC1K0298_resizepremiera in curand, ACASA. Personajele interpretate de ei, Sara si Cristi, incearca sa lase in urma trecutul, insa ii leaga multe amintiri si o veche poveste de iubire.

In viata Sarei si a lui Cristi apar oameni noi, care ii ajuta sa treaca prin momentele grele, alaturi de care se bucura de clipele frumoase, sau unele care, din contra, tes intrigi si le creeaza neplaceri. Insa in momentul in care cei doi se reintalnesc este posibil ca focul iubirii sa se reaprinda.

Imprevizibila, indrazneata, sigura pe ea, Sara se afla mereu in centrul atentiei: “Sara are initiativa si chiar daca de multe ori pare egoista, in realitate isi doreste sa fie matura, independenta si sa aiba succes. Noua telenovela reprezinta pentru mine confirmarea faptului ca Pariu cu Viata si LaLa Band au fost si sunt un fenomen, drept dovada cel de-al treilea an ne prinde filmand pentru prima telenovela muzicala din Romania”, spune Sore.

Cristi este un tip care se viseaza un Don Juan modern: “Dupa despartirea de Sara si-a promis ca nu va mai avea o relatie stabila si se tine de cuvant. Este un cuceritor, insa este un profesor foarte prost pentru elevul sau, un pusti care il plateste sa-l invete cum sa seduci o fata si cum o faci sa te iubeasca toata viata”, spune Rapha.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.