Solutia ideala de depozitare pentru biroul tau este un fiset metalic! Iata de ce!

fiset metalic

Aproape toate spatiile de lucru de birou se confrunta cu volume foarte mari de documente in fiecare zi. Fie ca este vorba de facturi, contracte, fise de aprovizionare sau detalii ale proiectelor, documentele folosite in fiecare zi pot contine detalii sensibile despre afacerea ta si despre clienti. Din acest motiv, una dintre prioritatile oricarei companii este protejarea documentelor de distrugere, pierdere sau chiar furt. Vestea buna este ca poti tine toate documentele importante in siguranta cu ajutorul pieselor speciale de mobilier.

fiset metalic

Unul dintre cele mai bune astfel de piese de mobilier este fisetul metalic. Mobilierul de acest tip poate oferi mai multe functii ce vor ajuta la desfasurarea cat mai eficienta a task-urilor zilnice de la birou. Tocmai de aceea, accesorizarea biroului cu un fiset metalic sau mai multe astfel de piese este esentiala.

– Poate cel mai mare beneficiu pe care il ofera fisetele metalice este faptul ca pot acomoda un volum foarte mare de documente, mape si bibliorafturi fara a ocupa foarte mult spatiu in birou.

– Fisetul metalic ofera angajatilor posibilitatea de a depozita si arhiva bibliorafturile in functie de categoria din care acestea fac parte. Acest detaliu creste productivitatea respectivului departament, fiind mult mai usor pentru angajati sa acceseze informatia dorita.

– Atunci cand toate documentele si actele importante sunt depozitate intr-un singur spatiu, acestea sunt mult mai greu de pierdut, iar verificarile pot fi facute mult mai rapid.

– In cazul in care documentele companiei tale contin informatii sensibile, poti opta pentru un fiset metalic termorezistent sau chiar unul ignifug. Mai mult decat atat, sistemele de inchidere sunt de mai multe tipuri, astfel incat poti creste siguranta informatiilor alegand un sistem complex.

Fisetul metalic este o optiune ideala atunci cand doresti sa organizezi activitatile biroului intr-un mod cat mai eficient cu putinta, iar beneficiul imediat va fi crearea unui mediu de lucru curat si placut. Un alt beneficiu esential pe care aceste de piese de mobilier il ofera este durabilitatea, spre deosebire de un dulap clasic confectionat din lemn. Fisetul metalic va garanta o folosinta mult mai indelungata fara a se deteriora si fara a avea nevoie de intretinere speciala. In special in cazul unui business la inceput de drum, investitiile inteligente vor fi cele care vor avea impact asupra dezvoltarii afacerii.

Alege modelul de fiset metalic potrivit afacerii tale si domeniului in care activezi

Unul dintre cei mai mari furnizori din domeniu, Viamond, iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de fiset metalic:

– cu 1 – 2 usi;

– cu 1 – 4 polite, fiecare putand suporta intre 35 si 60 de kilograme;

– cu seif / caseta si polite suplimentare la comanda;

– cu dimensiuni cuprinse intre 800 x 350 x 600 mm si 1.000 x 400 x 1.800 mm;

– in diferite culori: galben, gri, albastru, portocaliu, verde, rosu;

– cu preturi care pornesc de la aproximativ 500 de lei.

De ce sa alegi un fiset metalic gata asamblat?

Asamblarea unui fiset metalic nu este cel mai simplu demers, mai ales in cazul persoanelor care nu au inclinatii tehnice sau indemanare in acest sens. In plus, intrucat este vorba despre mediul de afaceri, unde eficienta este urmarita in orice actiune si activitate, este recomandat sa alegi un magazin care iti va livra produsul deja asamblat, gata sa fie amplasat in locul pe care l-ai ales. Fie ca este vorba despre fisete metalice, dulapuri metalice sau vestiare metalice, un detaliu important este ca aceste piese vor fi intotdeauna mai robuste daca vin deja asamblate, oferind o durabilitate extinsa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.