Smiley pregateste un show impresionant de proiectii pentru concertul de la Sala Palatului

Dupa ce la finalul lui 2013 si-a lansat cel de-al treilea album solo, “Acasa”, Smiley le pregateste fanilor un super  concert. Pe 1 martie, la Sala Palatului artistul ii asteapta pe toti cei care ii apreciaza muzica “Acasa” ,un show intens pregatit, la care acesta lucreaza de ceva vreme.image

“Acasa” va fi un concert care ma reprezinta, un concert in care sa ma prezint in fata publicului asa cum sunt eu, cu ideile si nebuniile din mintea mea. Am visat constant la acest moment, mi l-am imaginat in fel si chip, nu a trecut o secunda fara sa nu-mi mai vina vreo idee, iar pe 1 Martie va astept la Sala Palatului sa vedeti rezultatul. Va fi un spectacol in care veti trece prin toate emotiile si veti simti muzica asa cum a fost creata si menita sa ajunga la ascultatori”, a declarat el.

Pentru evenimentul din 1 martie, artistul a pregatit un show impresionant de proiectii, un spectacol  vizual nemaipomenit.

Scena va fi un loc in continua schimbare, iar toate elementele folosite vor spune povestea unei cariere la care Smiley lucreaza inca de la 18 ani. Din concert nu va lipsi nici gasca de prieteni de la Hahaha Production (Alex Velea, Sore, Cabron, Pacha Man, Don Baxter, Mihai Ristea, etc), pentru care artistul a pregatit cateva momente speciale.

Biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua Eventim, Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Germanos, Domo,Librariile Carturesti si Humanitas.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.