Smiley a promis in direct la ProFM ca va face o piesa impreuna cu Krem

In premiera la ProFM, DJ-ii GreeG si Onuc l-au avut invitat miercuri seara, de la ora 21.00 pe Krem, care i-a intretinut pe ascultatorii aflati pe receptie cu piese interpretate live in studio.

In varsta de 23 de ani, Razvan Alexe, pe care telespectatorii l-au vazut si l-au sustinut la “Romanii au talent”, la ProTV, a povestit momentele prin care a trecut la emisiune si mai ales dupa. “A fost foarte amuzant si cu siguranta cea mai tare si mai revigoranta experienta. Sint extraordinar de recunoascator tuturor”, le-a spus Razvan lui GreeG si lui Onuc.

Ascultatorii ProFM au aflat chiar de la Razvan ca este student la Actorie, ca are o prietena si ca numele de scena Krem vine de la Kremlin, iar talentul sau este o joaca cu multe cuvinte, iar tehnica de respiratie necesita mult exercitiu.
Printre momentele in care a scris versuri si a stat de vorba cu Greeg si cu Marius Onuc s-a strecurat si o surpriza pe care Dj-ii i-au pregatit-o invitatului lor. Astfel, nimeni altul decit Smiley a intrat in direct la ProFM si a confirmat ca va face o piesa impreuna cu Krem si ca nu a fost impresionat doar in timpul emisiunii cind acesta a performat pe scena. “Imi place foarte mult stilul lui si felul in care stie sa se autoironizeze. Cu siguranta vom face o piesa impreuna”, a declarat Smiley. “Oficial ne merge si mai bine”, l-a completat Krem incintat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.