Sistem, show incendiar la „Cerbul de Aur”


Sistem a început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Pentru această ediţie, Zoli, Robi, Cici, Phlo şi Nashu au pregătit un program cu toate ingredientele unui show memorabil: piese reorchestrate, o piesă compusă special, un show de lasere incendiar, coveruri, efectele speciale, altă cosmetizare a instrumentelor, un set de butoaie noi…


Chiar dacă prima repetiţie a fost pe ploaie, totul a decurs conform programului. ,,Suntem familiarizaţi cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici în 2004 şi 2005, iar la Nopţile Albe am participat aproape în fiecare an. Însă, de la an la an, se observă un progres. Scena e cea mai mare, iar condiţiile tehnice sunt cele mai bune oferite artiştilor români la un mare festival”, spune Zoli.

Sistem va deschide serile de concurs din 2, 3 şi 4 septembrie. Şi, pentru a fi în ton cu fiecare seară tematică – evergreen, rock, pop -, trupa a pregătit un program de coveruri pe care nu l-a mai cântat niciodată. La show-ul din 3 septembrie, spectatorii din Piaţa Sfatului şi telespectatorii Televiziunii Române vor avea parte de un spectacol de lasere impresionant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.