Simona Halep 100% va participa la turneul de la Indian Wells

Simona Halep

Andrei Pavel a lămurit orice dubiu privind Simona Halep. Participarea ei la turneul de la Indian Wells (5-18 martie) este acum anunţată oficial. Pavel a anunţat că viitorul lider mondial nu are nevoie de operaţie pentru a trece peste accidentarea care a împiedicat-o să continue turneul de la Doha şi să participe la cel de la Dubai, informează ProSport.

„100% va fi prezentă la Indian Wells. Sunt în contact cu ea, acum se relaxează, lasă piciorul să-şi revină. Şi-a revenit, dar la Doha încă a simţit ceva şi nu vrem să forţăm. N-am auzit chestia asta (n. red – ca Simona să aibă nevoie de intervenţie chirurgicală). Nu e vorba de operaţie, e vorba de un pic de pauză şi să treacă durerea, atât tot”, a spus antrenorul Simonei, pentru Telekom Sport.

Simona Halep are de-acum încolo un nou sponsor tehnic

Simona Halep e gata de competiţie

Iar declaraţia vine ca un răspuns la spusele lui Vlad Predescu, unul dintre doctorii care a tratat-o, în trecut, pe Simona. La începutul acestei săptămâni, medicul anunţase că, în cel mai rău caz, Simona ar putea fi supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a scăpa de durerile la degetul patru al piciorului drept.

Detronată de Caroline Wozniacki în urma finalei de la Australian Open, Simona Halep va reveni de luni pe prima treaptă a clasamentului mondial, iar turneul de la Indian Wells va însemna continuarea luptei de la distanţă cu Caroline Wozniacki pentru şefia clasamentului mondial.

One thought on “Simona Halep 100% va participa la turneul de la Indian Wells

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.