Simona Halep îl admiră foarte tare pe actorul Gerald Butler

simona halep

Simona Halep a dezvăluit presei cu cine şi-ar dori să rămână blocată în lift. Ea a dezvăluit că este o fană a actorului american Gerald Butler. „Mi-a plăcut de el întotdeauna”, a spus sportiva româncă, aflată în prezent pe locul 2 în clasamentul WTA.

Simona Halep: „Nu ştiu cu cine aş vrea să rămân blocată în lift”

Întrebată cu cine şi-ar dori să rămână blocată într-un lift, sportiva în vârstă de 26 de ani s-a ferit de răspuns. Ea însă a recunoscut că îl admiră foarte tare pe actorul Gerard Butler.

Întrebările astea sunt… Nu ştiu cu cine aş vrea să mă blochez în lift. Dar ca bărbat aş vrea să îl întâlnesc pe Gerard Butler. Mi-a plăcut de el dintotdeauna.

Simona Halep – bărbatul ideal, ca scos din cărţi

Cât despre bărbatul ideal, Simona Halep l-a descris pe acesta astfel:

Să fie sensibil, blând şi să ţină la mine din punct de vedere sufletesc. Acum nu este nimeni în viaţa mea, dar sunt deschisă.

, a adăugat Simona.

Nu mai revine după ce face un copil

Patru-cinci ani voi mai juca sigur, dar când o să fac un copil n-aş mai vrea să mai revin şi să joc. Sunt multe jucătoare care îşi iau copiii la turnee, dar eu nu aş face asta.

, a spus Simona Halep, într-un interviu realizat pentru ProTV de Andreea Esca. Halep a trecut peste înfrângerea suferită în ultimul act la Australian Open. Dar nici acum nu-şi poate scoate din cap finala pierdută în faţa letonei Jelena Ostapenko, anul trecut, la Roland Garros.

A fost cea mai dureroasă înfrângere, am avut set câştigat şi 3-0. Am fost foarte, foarte aproape şi am simţit că nu trebuia să pierd. Ea a început să joace foarte bine, iar eu am fost temătoare. Acum, aş fi foarte diferită şi aş câştiga meciul acela.

, a încheiat actualul număr 2 mondial.

Wimbledon se colorează în roz la JO 2012

One thought on “Simona Halep îl admiră foarte tare pe actorul Gerald Butler

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.