Sexy vrăjileanca, mama Binocla şi Mita Hakinenn dau petrecere de Halloween la Distractis Show

• Umor, satiră, parodii marca Distractis – de la ora 21.00, la TVR 1, în fiecare duminică

Duminică seară, TVR 1 aduce umorul în casele românilor. De la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi la Distractis Show, care, pe 30 octombrie, este dedicat sărbătorii de Halloween. Prezentatoarea emisiunii este „Sexy vrăjileanca”, o vrăjitoare de tip nou, care are dubii, dacă nu cumva, chiar recensământul este o “vrăjeală”. Pentru lămuriri, va cere sfatul familiei de specialişti Minciunicovschi.

La „ChiXfactor” va fi jurizată o ultimă realizare a DNA-ului: flagrant în urma căruia au dispărut 120.000 euro. Chemaţi să jurizeze acest chix sunt doi reprezentanți de frunte ai luptei împotriva corupției: doamna Lentila, fiica mamei Binocla, vestită cetaţeană europeană cu fuste şi salbe la gât și domnul Mita Hakinenn, unul din eurodeputaţii finlandezi care au fost împotriva intrării României în spaţiul Schengen.

De la o seară dedicată Halloweenului nu putea lipsi un inteviu cu un vampir. Nu cu Brad Pitt, ci cu cel mai slab şi năpăstuit vampir: cel românesc.

Şi nu în ultimul rând, telespectatorii vor vizita o bibliotecă vie, în care cărţile sar din rafturi şi îi atacă pe cititori, nu oricum, ci înarmate cu drujbe.

Din echipa Distractis fac parte Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Ioan Gyuri Pascu, Doru Pîrcălabu, Silviu Petcu, Paula Chirilă, Ela Prodan, Simona Stoicescu, Bogdan Cotleţ, Cosmin Seleşi şi Ciprian Fanaca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.