Serviciul Român de Comedie: “Râzi liniştit, serviciul lucrează pentru tine!”

„Serviciul Român de Comedie” îşi va prezenta echipa de agenţi speciali care, în fiecare duminică, va aduce în fata telespectatorilor cele mai comice întâmplări din viaţa politică şi mondenă din România.

Astfel, pe 4 octombrie, toţi cei care vor fi cu ochii pe Toni Grecu & co. vor afla ce face Gigi Becali acasă, înainte de a se culca, cum dă interviuri în direct din dormitor şi cum joacă table cu Mitică Dragomir ca să se calmeze, apoi va intra în scenă o conferinţă de presă cu peripeţii susţinută de Corneliu Vadim Tudor, Dan Diaconescu o va descoperi pe Elodia la el în dulap, iar Mircea Geoană pe Ion Iliescu, la el în dulap. Nu va lipsi nici o discuţie cât se poate de interesantă şi vesela cu Regele Cioabă şi Madonna, ambii în vizită la ”Serviciul Român de Comedie”. Ce iese din această discuţie, telespectatorii Pro Tv vor afla duminică seara, de la ora 21.45. Totul sub deviza: “Râzi liniştit, serviciul lucrează pentru tine!”

Toni Grecu
– Este host, regizor şi scenarist (alături de Dragoş Stoica, Adrian Onciu, Alexandru Hâncu şi Dragoş Muşat) al show-ului. Are funcţia de Director al Serviciului Român de Comedie. În fiecare duminică seara va prezenta raportul săptămânal, va sta de vorbă cu invitaţii emisiunii şi va premia cele mai comice faze, declaraţii şi personalităţi ale săptămânii, surprinse de agenţii SRC deghizaţi şi dislocaţi în teritoriu.

Dragoş Stoica – Este unul dintre agenţii SRC care are rolul de a parodia personalităţi din lumea politică, dar şi de a intra în dialog cu politicieni în carne şi oase, invitaţi în emisiune. Rolurile care l-au consacrat sunt: Becali, Iliescu, Geoană, Năstase, Mitică Dragomir, Vanghelie, Vadim Tudor, Cornel Dinu, Valentin Stan, Cristoiu, Ţânţăreanu, Voiculescu.

Jojo – Şi-a început colaborarea cu Divertis în 2004, iar acum este în slujba ”Serviciului Român de Comedie” şi spionează comedia de pe meleagurile autohtone. Pe lângă scenete, va prezenta în cadrul show-ului şi rubrica „Blondy News”, în care se amestecă cu mult umor evenimentele mondene cu politica. Rolurile sale sunt Elena Băsescu, Alina Plugaru, Sexy Brăileanca şi multe altele.

Valentin Darie – este celebru pentru abilitatea cu care intră în pielea lui Traian Băsescu în scheciurile marca Divertis, deghizare pe care o va aborda cu mult talent şi haz şi ca agent al ”Serviciului Român de Comedie”. El este pentru marele public, al doilea preşedinte al ţării. Nu are putere, dar are haz.

Claudiu Maier – Este unul dintre cei mai noi membri Divertis, fiind singurul care aduce din punct de vedere fizic cu premierul Emil Boc. ”Dar aduc aşa, cam 0,001%”, spune el. În sarcina agentului Maier vor mai fi personaje precum Dan Diaconescu, Nati Meir şi Cozmin Guşă.

Aniela Petreanu, Cosmin Natanticu, Cristi Martin, Andreea Doinea, George Dorin Andreescu (DJ Gojira) – sunt agenţii recent cooptaţi în echipa ”Serviciului Român de Comedie”, care vor întoarce pe toate părţile personaje cunoscute ale vieţii politice, sociale şi mondene din România, precum Radu Mazăre, Crin Antonescu, Elena Udrea, Mitică Dragomir, Piedone sau Regele Cioabă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.