Se lanseaza DanceFM

Luni, 21 februarie, Pro FM lanseaza un nou post de radio, DanceFM, ce va putea fi ascultat pe frecventa 89,5 si care va oferi ascultatorilor o selectie de muzica dance-electronic.

In fiecare zi, intre orele 20.00  – 01.00, ascultatorii vor avea ocazia sa asculte cinci dintre DJ-ii care fac senzatie in toata tara, precum Resident DJ’s, Narcotic Sound, DJ Sava sau David DJ. Astfel, la pupitrul DanceFM vor mixa, in fiecare saptamana, 35 dintre cei mai cunoscuti DJ romani. Nu va lipsi nici Miki Love, DJ-ita cunoscuta pentru aparitiile topless pe care le are in timpul mixurilor de club.

Livio & Roby Ali Nasser, The Model, Mahony sau Negru isi vor face aparitia direct din club in studio, de unde vor lansa on-air mixuri dinamice.

De luni pana vineri, intre 17.00 si 20.00, VJ Oana si DJ Mircea Ivan vor prezenta emisiunea Decadance, in care vor interactiona cu ascultatorii DanceFM prin mesaje, telefoane sau pe pagina de Facebook.  In afara de selectia de muzica si interactiunea cu publicul, cei doi ii vor avea invitati in studio pe cei mai tari DJ, vor realiza concursuri cu premii si vor difuza in premiera cele mai noi piese.

In ultimii trei ani am mancat muzica electronica pe paine, am dormit in radio si m-am specializat in aceasta directie, spune VJ Oana. Emisiunea DANCE FLOOR CHART, pe care am prezentat-o timp de doi ani la MTV, excursiile in Ibiza sau in cele mai tari cluburi din marile capitale ale lumii, pentru a lua pulsul distractiei transformate in lifestyle, zecile de interviuri cu artisti ca FatBoySlim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Faithless, Chicane, Markus Schultz, David Guetta, David Morales, Ferry Corsten, Booka Shade, James Zabiela, Lee Buridge, Trentemoller, Timo Maas, Djuma SoundSystem, Basement Jaxx  m-au pregatit pentru aceasta noua etapa a carierei” – spune Oana.

Zilnic, intre 17 si 20 – continua VJ-ita –  ma voi afla  la pupitru, alaturi de Mircea, pentru a insufleti un nou concept marca DanceFM- Decadance, o emisiune fresh, dinamica, in care vom interactiona cu devoratorii de muzica dance, vom lansa cele mai noi piese si vom realiza cele mai tari concursuri. Sunt foarte fericita sa ma intorc pe undele radio dupa o meritata pauza si abia astept sa incepem party-ul pe 89,5 fm, asa ca stati cu urechile pe noi”, a declarat Vj Oana.

Nici colegul Mircea Ivan nu este la prima intalnire cu radioul, a facut parte in trecut din echipa ProFM Campus si este un pasionat al muzicii electronice:

Sunt foarte incantat sa fac parte din noua echipa Dance FM. Pentru mine este o oportunitate de a promova muzica dance de calitate, dar si o responsabilitate foarte mare, avand in vedere ca voi prezenta zilnic alaturi de colega mea, Oana, show-ul Decadance. Ne auzim pe 89.5 FM”.

 

One thought on “Se lanseaza DanceFM

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.