Sărbătoarea Paștelui la Antena 1

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_100315_Next Star5 Ed Paste_0057Cu daruri aduse direct la ușă de vedetele lor preferate și cu programe speciale, pentru telespectatorii Antena 1, sărbătorile de Paște vor fi mai frumoase ca niciodată. 

Pentru seara de Înviere, echipa “Te cunosc de undeva!” a pregătit o ediție specială, cu momente emoționante și inedite. Copiii de la “Next Star” copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190315_TCDU7 Ed9_0364vin în platoul transforming-show-ului ca să interpreteze , împreună cu jurații de la “Te cunosc de undeva!”, câteva dintre cele cele mai cunoscute cântece din musicalul “Sunetul muzicii”. De asemenea, copiii de la “Next Star” și Dan Negru le vor împărți apoi cadouri juraților și prezentatorilor. În aceeași ediție, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vin pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” ca să se transforme în cei patru componenți ai trupei ABBA.

După emisiunea “Te cunosc de undeva”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.50 Slujba de Înviere. Într-o ediție specială de Paște în direct, sâmbătă, 12 aprilie, de la 23.50,Observatorul Antenei 1 aduce Lumină în casele românilor de la Mănăstirea Radu Vodă.

În Sâmbăta Mare, Observatorul Antena 1 este aproape de români și va transmite în direct Slujba de Înviere dintr-un loc încărcat de o istorie copleșitoare a tămăduirii. Pe 12 aprilie, de la 23.50, românii vor lua Lumină de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti, lăcaș vechi ctitorit de voievodul Alexandru al II-lea  și ridicată la vremea aceea cu gândul de a fi Mitropolia Capitalei. Alături de preoţii şi călugării lăcaşului, dar şi de credincioşii care vor veni la Slujba de Înviere, telespectatorii se vor putea ruga la racla Sfântului Nectarie, cel care vindecă suflete şi oameni. Chiar înainte de miezul nopţii, românii vor lua Lumină vindecătoare, speranţă de mai bine și își vor curăţa sufletul.

Într-o transmisiune în direct fără precedent, echipa Observator va lua copyright Gabriela Arsenie-Antena1_030415_Ched de ras_0116parte la una dintre cele mai pline de har procesiuni din România. De asemenea, reporterii Antenei 1 se vor afla şi la Catedrala Patriarhală, dar şi la cea de la Sibiu, şi într-o biserică de pe Valea Prahovei. Iar în studioul Observator, va sosi cu binecuvântare alături de Anca Lungu monahul bucuriei, Teofil Bradea, preot, teolog şi scriitor.

Luni, 13 aprilie, de la 20.30, Vasile Muraru și Valentina Fătu au „Chef de râs” la Antena 1. Veselia telespectatorilor va fi asigurată de copyright Gabriela Arsenie-Antena1_030415_Ched de ras_0016scheciurile pregătite de cei doi renumiți actori, iar cheful de sărbătoare va fi întreținut cu muzică pentru toate gusturile. Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Corina și Dorian, Nico, Alina Eremia, DJ Sava, Misha, Connect-R, Randi, Uddi & Nadir și Clejanii vor interpreta de Paște, la Antena 1, cele mai îndrăgite melodii ale lor.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.