Sandra Izbașa DANSEAZĂ printre VISE

Renumita gimnastă Sandra Izbașa, deținătoare a peste 300 de medalii Sandra IZBASA - INDIVIDUAL AURobținute de-a lungul carierei sportive, dintre care patru olimpice, Dansează printre vise în această toamnă, la Antena 1.

„Acest proiect reprezintă o nouă etapă din viața mea și e un nou început în lumea dansului. Îmi doresc să îl duc până la final cu brio, să îndeplinesc toate cerințele, fiindcă așa am fost învățată de mică”, a declarat Sandra Izbașa.

Obișnuită cu nesfârșitele ore de antrenament și cu cantonamentele stricte, Sandra spune că este atrasă de show-ul „Dansează printre vise” tocmai pentru că „este o competiție diferită față de ceea ce făceam la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice”. Mai mult decât atât, Sandra este nerăbdătoare să își exprime dragostea pentru dans.

“Solul rămâne aparatul meu de suflet și rezultatele mele vorbesc de la sine. Doresc să retrăiesc bucuria muzicii și a dansului, pe care le îndrăgesc atât de mult și care au fost puse întotdeauna în valoare în exercițiile de la sol”, a mai povestit campioana olimpică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.