Samantha Fox la ÎnTrecerea anilor: „Sunt naturală 100%”

Sâmbătă, 30 aprilie, ora 21.00

Samantha Fox vine la ÎnTrecerea anilor şi îi confirmă, în emisiune, lui Mircea Radu că toate părţile ei anatomice sunt naturale în procent de sută la sută. Pe lângă asta, Samatha Fox reaminteste publicului  hiturile ei „Nothing‘s Gonna Stop Me Now” şi „Touch Me”. Anii ‘70 şi ‘80 intră în competiţie în cea de-a şasea ediţie a emisiunii ÎnTrecerea anilor.

Carmen Rădulescu onorează invitaţia lui Mircea Radu şi vine să interpreteze melodia de succes din anii ’80 – „Nu ştiu”. Mircea Romcescu readuce în atenţia publicului „Fii dimineaţa mea” (1979), iar Mioara Velicu (cu cântecul „Aşa-i hora pe la noi”) şi Nicolae Furdui Iancu („Ţarina de la Găina”) susţin momentele de folclor ale emisiunii.

Fotbalistul Liţă Dumitru, legitimat la Clubul Sportiv Steaua în anii ’70, şi Rudel Obreja, campionul naţional la box în anii ’80, povestesc telespectatorilor despre momentele lor de glorie. Ileana Popovici, cea căreia Mircea Radu îi datorează îndreptarea carierei lui spre televiziune, este invitată la ÎnTrecerea anilor şi povesteşte despre celebrul film „Reconstituirea”, în care a jucat, despre cariera ei în televiziune, despre perioada de muncă alături de Tudor Vornicu şi Valeriu Lazarov şi despre viaţa ei din prezent, ea fiind stabilită în Italia. Deşi este plecată din ţară, în fiecare an, Ileana Popovici vine în România pentru a-şi serba ziua de naştere în casa părintească. Aflaţi la ÎnTrecerea anilor motivele acestor aniversări speciale.

Îndrăgostiţii nu au nevoie de cuvinte”, aşa susţine Dorin Anastasiu prin melodia pe care o interpretează la ÎnTrecerea anilor, el participând în concurs pentru a susţine perioada anilor ’70. Compozitorul şi interpretul Cornel Fugaru intră în competiţie pentru anii ’80 cu melodia „De ce ai plecat din viaţa mea?”.

 

Despre 1 mai de altădată, la Dănutz S.R.L.

Duminică, 1 mai, ora 17.00

De 1 mai, la Dănutz SRL se sărbătoreşte prin muncă. Invitaţii lui Dan şi Antonio sunt Helmuth Duckadam, interpreţii Oana Sârbu şi Daniel iordăchioaie, actriţa Teodora Mareş , politicianul Petre Roman şi cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan. Cu toţii îşi vor aduce aminte cum sărbătoreau românii de 1 mai, prin comparaţie cu vremurile de acum. De asemenea, telespectatorii vor afla despre „marile realizări” din acea perioadă ale invitaţilor lui Dănutz şi care sunt proiectele lor din prezent.

Tot pe 1 mai, Dănutz SRL lansează un nou concurs pentru telespectatori, al cărui premiu va fi o excursie la Viena, la cea mai veche grădină zoologică din Europa – „Schonbrunn”. Cei care doresc să participe la concurs, trebuie doar să posteze imagini, fotografii cu animalele pe care le deţin pe pagina de facebook a emisiunii (http://www.facebook.com/DanutSRL).

 

Pleşu şi Liiceanu vorbesc în „parabole biblice”

Duminică, 1 mai, ora 18.00, la TVR 1

Emisiunea 50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu de la TVR 1 aduce în discuţie, în această săptămână, parabolele biblice. Scriitorul şi eseistul Andrei Pleşu şi filosoful şi scriitorul Gabriel Liiceanu comentează, din perspectivă filosofică, pasaje din Cartea cărţilor, Biblia.

Românii din străinătate pot urmări emisiunea, pe TVR Internaţional, difuzată  simultan cu TVR 1. De asemenea, cei care doresc, pot viziona şi celelalte ediţii ale emisiunii 50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu accesând site-ul www.tvr.ro.

 

Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius la TVR 1

În Reportajele Telejurnalului şi Garantat 100%

Duminică, 1 mai, Alexandru Tomescu, violonistul care deține pentru cinci ani celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu, este urmarit pe parcursul unei zile întregi la repetiţii, în culisele concertului, pe scenă sau acasă, în familie si prezentat telespectatorilor de Dana Berinde in Reportajele TeleJurnalului (TVR 1, ora 20.30).

În aceeași seară, la TVR 1, de la ora 23.20, violonistul este invitatul special al lui Cătălin Ştefănescu în emisiunea Garantat 100%. Celebrul violonist le va dezvălui telespectatorilor detalii din culisele Turneului Stradivarius, dar şi care sunt tainele unei asemenea viori.

Televiziunea Română este partener al Turneului Stradivarius intitulat „Paganini – înger sau demon?”, în cadrul căruia vilonistul va susține 14 concerte în țară. Turneul, care va debuta pe 5 mai, promovează cel mai greu program scris pentru vioară: Integrala Capriciilor lui Paganini, iar prestatia lui Alexandru Tomescu va fi însoțită de proiecții video menite să surpindă dualitatea înger/demon a compozitorului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.