Salina Turda face furori. Semifinala Eurovision ar fi preluată de media străine

salina turda

Premieră absolută în istoria Eurovision. Televiziunea Română organizează semifinala de duminică în Salina Turda.  Show-ul atrage atenţia prin locaţia insolită unde se desfăşoară şi poate prin calitatea muzicii. El ar urma să fie preluat de o serie de companii de media din străinătate.

Pro TV şi Ovidiu Anton aduc Eurovision în România? Excluderea lui Ovidiu, o pedeapsă pentru ţară

Salina Turda – o provocare organizatorică

Să faci un spectacol Eurovision în subteran e o provocare organizatorică. Eforturile Televiziunii Publice au captat atenția companiilor media din străinatate. Acestea și-au exprimat intenția de a prelua imagini de la semifinala de duminică, informează website-ul Ştirile TVR.

salina turda

Evenimentul reprezintă o oportunitate de imagine atât pentru TVR, cât şi pentru orașul Turda. Mai ales că la spectacol sunt așteptate numeroase personalități. Prezentatorii au emoții pentru spectacolul de duminică.

Spectacolul din Salina Turda va fi şi obiectul unei tombole locale

Pentru că multi localnici își doresc să fie în public duminică seara, Primăria Turda a organizat o tombolă. 100 de oameni din cei 800 de înscriși au primit invitații.

Semifinala Eurovision de la Turda va începe duminică la ora 21 și va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD, TVRi, TVR Moldova și TVR+.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.