Roxana Ionescu, Ovidiu Cuncea şi Ionuţ de la Provincialii vin în emisiunea Iulianei Tudor

Vineri, 6 aprilie, invitaţii Iulianei Tudor la “O dată-n viaţă” sunt Roxana Ionescu şi Petrică Mâţu Stoian (Oltenia), Ovidiu Cuncea şi Sofia Vicoveanca (Moldova) şi Ionuţ Ungureanu împreună cu Veta Biriş (Ardeal).

Protagoniştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Lăutarii, diirjată de Nicolae Botgros, iar paşii de dans vor fi imprimaţi de Ansamblul Doina Oltului din Slatina.

Roxana Ionescu: “Am copilărit în Gorj”

Cunoscută până nu demult drept “Mama Natură”, Roxana Ionescu a reuşit ca, treptat, să-şi impună numele în showbizz. Deşi este dezinvoltă în faţa camerelor de filmat, Roxana a declarat că are emoţii înaintea emisiunii de vineri: “Sper să fie bine, pentru că eu nu am talent muzical. Din păcate n-am moştenit vocea mamei mele. Mă pricep doar la dans, deci proba respectivă cred că îmi va ieşi cel mai bine. Sunt emoţionată la gândul că Iuliana Tudor mi-a propus să susţin un caz social si mărturisesc că lucrul acesta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la emisiune. Urmăresc «O dată-n viaţă» ori de câte ori am ocazia, şi-mi place! Iar pentru vineri… abia aştept să îmbrac din nou portul popular. Eu am copilărit în Gorj şi atunci chiar aveam propriul meu costum popular. Ce vremuri!

Ovidiu Cuncea: “Am făcut 7 ani de Teologie, deci ştiu să cânt”

Rivalul Roxanei Ionescu va fi chiar Ovidiu Cuncea, care, acum ceva timp, îi era partener de prezentare la una dintre televiziunile comerciale: “Am acceptat invitaţia Iulianei Tudor fără să stau pe gânduri. Nici nu am întrebat cine mai vine la emisiune, pentru că am încredere în acest program, în profesionalismul celor care îl realizează. Am emoţii pentru vineri, dar sper să cânt cât de cât bine… doar am făcut 7 ani de Teologie!

Ionuţ Ungureanu: “Refuz invitaţii pentru tot mai multe emisiuni”

Ionuţ Ungureanu de la trupa Provincialii este o prezenţă tot mai preţioasă în media din România: “Când m-a sunat Iuliana Tudor sa ma invite la emisiune, am spus că aş veni şi pe jos, de la capătul lumii. «O dată-n viaţă» este una dintre cele câteva emisiuni care îşi păstrează calitatea. În rest, eu refuz invitaţii pentru tot mai multe emisiuni. Mă văd nevoit să găsesc tot felul de scuze pentru a nu participa la emisiuni care vor doar lucruri superficiale, doar scandaluri şi cancanuri. Mă bucur tare mult că vineri seara voi fi şi eu parte din spectacol şi mă bucură colaborarea cu Orchestra Lăutarii şi maestrul Nicolae Botgros.”

Iuliana Tudor: “O dată-n viaţă sprijină campania Pădurea Copiilor”

Statisticile arată că, în România, se nasc anual 200.000 de copii. Intenţia Campaniei Pădurea Copiilor este să existe câte un copac pentru fiecare nou-născut. De aceea primul pas este pădurea din apropierea Alexandriei, unde ne-am propus sa plantăm 50.000 de puieţi. Este un proiect în care m-am implicat cu tot sufletul, un demers în care cred şi pe care îl recomand ca pe o investiţie în viitor. A planta un copac este o lecţie pe care adulţii le-o pot oferi copiilor, dar este şi un gest pe care fiecare dintre noi îl poate face pentru lumea în care trăim. «O dată-n viaţă» sprijină, în trei ediţii, acest demers!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.