Roxana Iliescu are site: www.roxanailiescu.ro

Roxana Iliescu, realizatoarea emisiunii „Monden B1”, difuzată în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, pe B1 TV, şi-a lansat, de curând, pagina de Facebook www.facebook.com/roxanailiescu.ro, dar şi „blogosite-ul” www.roxanailiescu.ro.

„Cu emoţie vă anunţ că am reuşit să depăşesc pragul psihologic al lui „eu nu mă pricep”, „eu sunt blondă” şi am vrut să pot împărtăşi, în timp real, cu toată comunitatea virtuală, experienţele mele din lumea mondenă. Voi povesti întâlnirile mele cu toate personalităţile intervievate în cei peste 20 de ani de presă, întâmplări deosebite care nu şi-au găsit locul în articolele scrise de-a lungul timpului, cum am simţit eu schimbările din viaţa vedetelor şi care este adevărul din spatele ştirilor senzaţionale”, a declarat Roxana.

Pentru început, pe site, vor exista şase rubrici: Editorial, Aşa i-am cunoscut eu…, Made in România, Copiii noştri, Evenimente şi Plăcut Maxim. Vor fi şi concursuri, cu cele mai noi apariţii editoriale, cosmetice sau chiar culinare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.