Rona Hartner a spălat parbrize când avea 18 ani

Pentru a face rost de bani, Rona Hartner va ajunge și la o spălătorie de mașini, în emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată luni și marți, de la 20.30, de Antena 1.

_C1K7699

Asta îi va aminti Ronei de o întâmplare petrecută pe când avea 18 ani, când, pentru a se amuza, a spălat parbrize în fața unui hotel din București.

„Așteptam rezultatele de la Facultatea de Teatru și, ca să depășesc stresul, am mers în fața hotelului Dorobanți cu soru-mea și cu frate-miu și am început să spălăm parbrize, să facem rost de un ciubuc, să mergem să bem o bere. Noi n-am avut niciodată bani de buzunar. Noi am fost nevoiți să ne câștigăm banii într-un fel”, povestește Rona.

Aceasta nu este singura dezvăluire pe care o face concurenta de la „Splash! Vedete la apă”. Actrița va mărturisi că a refuzat până acum să joace în nu mai puțin de 100 de filme, pentru că nu erau în concordanță cu valorile ei creștine.

„Nu pot să spun că mi-au lipsit filmele alea. Mi-a dat Dumnezeu altele, am făcut 32 de filme, mi-a dat alte posibilități și nu sunt obligată să fac ceva ce nu vreau, ceva ce e împotriva conștiinței”, declară Rona Hartner.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.