Romanii au talent: Ultimii semifinalisti se lupta pentru cele trei locuri libere in finala

Vineri, 9 mai, de la 20.30, la PRO TV, ultima serie de potentiali “eroi” alexandra siverenco 2_resizeintra in lupta in cea de-a cincea semifinala din acest sezon “Romanii au talent”.

Vocile extraordinare din grupul Brio Sonores, magia lui Cezar Balasoiu, rock-ul lui Theodor Rusu, echilibrul celor din Slackline Tagu Ocna, FourEast Emsiz, adica cei mai buni beatbox-eri din Romania, tango-ul aerial pe “silk” creat de Duo Apostol, “papusa vie” Biba Struja 2_resizeAlexandra Siverenco, ritmul dansatorilor de la Black & White, surorile acrobate Alina si Romina Cuatev, precum si incredibilul “om- baterie” Biba Struja vor incinge atmosfera intr-un spectacol fara egal saptamana aceasta, cu gandul la cele trei locuri ramase libere in finala “Romanii au talent”.

Tot vineri seara, Valentin Dinu, finalistul din primul sezon, intra din nou in scena talentelor: muzicianul va interpreta o piesa alaturi de frumosa Anya. Mai mult, ansamblul folcloric “Junii Sibiului” va face o demonstratie de talent suta la suta romanesc in ultima semifinala din acest an a competitiei.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Stefan Duo Apostol 2_resizePopescu, Catalin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca si Catalina Tampau si-au asigurat deja locul in marea finala, iar lor li se vor alatura ultimele trei talente care vor cuceri telespectatorii vineri seara. In afara de marele premiu de 120 000 de euro destinat castigatorului, Riccardo Masidda, Catalin Mihalache, trupa “Qui Peut”, Florinel Lautaru si inca un concurent ales de juriu in aceasta semifinala se vor lupta theodor rusu 2_resizepentru premiul de originalitate in valoare de 10 000 de euro.

Finala bate la usa, iar concurentii sunt pregatiti sa arate intregii tari ca merita sa poarte titlul de “ cel mai talentat roman”, asa ca telespectatorii vor decide si saptamana aceasta care sunt cei trei care vor duce lupta pana la capat, vineri, de la 20.30, la “Romanii au talent”, numai la PRO TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.