“Romanii au talent”: Azi se anunta semifinalistii

• Vineri, 30 martie, de la ora 20.30, la Pro TV

Vineri, 30 martie, ProTV difuzeaza ultima etapa inregistrata a show-ului “Romanii au talent”. Dupa ce ultimul val de romani din acest sezon isi vor etala talentele, ramane ca juriul sa faca o noua selectie. Dintre toti cei care de-a lungul preselectiilor au primit minimum doi de “Da”, Andra, Mihai si Andi ii vor alege pe cei 60 de semifinalisti care se vor lupta pe parcursul a 5 semifinale live pentru marele premiu de 120.000 de Euro.

Nici aceasta ultima editie nu va fi lipsita de surprize si momente care mai de care mai spectaculoase si emotionante. Masa juriului va fi umpluta de tot felul de placinte si alte bunatati aduse de un ansamblu din Bistrita-Nasaud. Acestia au venit sa prezinte obiceiuri de nunta din zona lor si nu au omis nici un detaliu: palinca, bucate alese si cate un mic cadou traditional pentru juriu si prezentatori. Una dintre artistele ansamblului si-a aniversat majoratul pe scena de la “Romanii au talent”, unde juriul, prezentatorii si intreaga sala i-au cantat “La Multi Ani!”.

Smiley si Pavel si-au demonstrat talentul de dansatori cand au fost luati la joc de doamnele din Dumitra (o comuna din Bistrita-Nasaud), care le-au aratat celor doi ce inseamna folclorul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.