România va concura la Eurovision, în prima semifinală, cu numărul 13

roxen

Roxen este al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală a Eurovision, a anunţat Televiziunea publică.

Ordinea de intrare în competiţie, stabilită de producătorii Eurovision şi aprobată de Martin Österdahl, executive supervisor al concursului internaţional, a fost anunţată marţi de organizatori.

„13 este un număr norocos pentru mulţi. Italienii şi francezii au expresii în care acest număr e sinonim cu succesul, iar în ceea ce ne priveşte, anul acesta delegaţia noastră are 13 persoane şi intrăm în semifinală de pe locul 13”, declară Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la ESC 2021.

Roxen este la fel de optimistă: „Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!”.

Alături de Roxen, în prima semifinală Eurovision 2021, care va avea loc pe 18 mai, vor concura reprezentaţii Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croaţiei, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei şi Maltei. Doar zece vor merge mai departe, în finala din 22 mai.

Alţi zece artişti se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finalişti urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanţii ţării gazdă şi ai Big Five – Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.