RomânEști, oriunde ai fi! Esca, Moisescu, Bartoș au debutat muzical alături de Andra, Despot, Loredana, Smiley

La 22 de ani de la lansare, PRO TV aduce tradiționalul song de 1 decembrie.

Anul acesta, songul RomânEști, oriunde ai fi! a fost compus și orchestrat de Smiley, Șerban Cazan, Dorian Micu și Alexandru Stancu, din echipa HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat cu multe dintre vedetele PRO TV, pe parcursul unei întregi zile. Andreea Esca, Andi Moisescu și Pavel Bartoș au devenit cântăreți profesioniști cu această ocazie, ei aducând versurile songului la viață alături de Andra, Despot, Loredana și Smiley.

“E o provocare să compunem songul PRO TV pentru 1 decembrie, însă o facem cu mult drag, iar inspirația vine cât se poate de firesc. După Fii de România și Fii TU România, am compus cu mult entuziasm și bucurie RomânEști, oriunde ai fi! împreună cu echipa HaHaHa Production. E o piesă ritmată, cu un mesaj pozitiv, care sper să se regăsească pe buzele românilor de pretutindeni. E despre ei și despre a merge mai departe și de a lupta, indiferent de încercările din viață. La multi ani, români! La multi ani, PRO TV!”, a declarat Smiley despre songul RomânEști, oriunde ai fi!

Videoclipul cu vedetele PRO TV poate fi urmărit aici.

Românii de pretutindeni se pot vedea la PRO TV

Astăzi, PRO TV lansează platforma online (romanesti.protv.ro), menită să aducă românii de pretutindeni în același loc. Fiecare român care are peste 18 ani se poate filma cântând versurile, refrenul sau tot songul RomânEști, oriunde ai fi! până la sfârșitul lunii decembrie, iar PRO TV va face un videoclip în care personajele principale sunt chiar românii din orice colț al lumii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.