Robert Turcescu, primul concert cu trupa Casa Presei in Bucuresti

Vineri, 9 decembrie, jurnalistul Robert Turcescu va sustine primul concert in Bucuresti impreuna cu trupa Casa Presei. Incepand cu ora 23.00, pe scena de la True Club vor urca Robert Turcescu – voce, chitara; Gabriel Basarabescu – clape, voce; George Vila – chitara, voce; Radu Cartianu – bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce si Dan Teodorescu – tobe.

La inceputul anului 2010, alaturi de alti jurnalisti, Robert Turcescu a infiintat trupa „Casa Presei”, o trupa de pop-rock, care nu canta coveruri, ci numai compozitii proprii.

In acest an, formatia a avut prima iesire in recital la Sinaia Forever, in fata unui public de 15.000 de persoane, cantand pe aceeasi scena cu Vama, Stefan Banica Jr. si Mircea Vintila. Acum doua luni au lansat primul single – „Ce-mi pasa mie” – la emisiunea „Cronica Carcotasilor”.

Ideea infiintarii acestei trupe a fost aceea de a aduna laolalta oameni pasionati de muzica, dar care practica o alta profesie, aceea de jurnalist. Asa se face ca atat Robert Turcescu, cat si George Vila si Gabriel Basarabescu sunt ziaristi. Exceptiile, notabile de altfel, fiind Radu Cartianu, Alina Crisan si Dan Teodorescu.

Sambata, Robert Turcescu si Casa Presei vor pleca spre Pitesti, pentru un concert in clubul La Cetate.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.